Skip to main content

Industrias cau contra ElPozo Murcia i queda fora del play-off

• Dani Mormuz

Industrias va perdre el divendres contra ElPozo Murcia per 8-5. Aquesta derrota i la victòria del Valdepeñas del dissabte ja fan impossible que Industrias arribi a les places de play-off.

L’equip de Xavi Closas41 punts, a quatre del Valdepeñas, i per sota té al Córdoba i al Xota FS amb 34 punts. Només queda una jornada de lliga i, per tant. ja està definit que Industrias quedarà en la novena posició de la classificació aquesta temporada.

En el partit contra ElPozo Murcia, els murcians van mostrar la seva superioritat i en el minut 5 el resultat ja era de 2-0. Van ser l’exjugador d’Industrias David Álvarez i el colomenc Esteban Cejudo qui van inaugurar el marcador del Pozo. Tot i que Industrias va tenir algunes ocasions, Felipe Valerio posava el 3-0 en el minut 16. Dos minuts després, Povill donava una esperança als industrials, posant al marcador el 3-1.

Després del descans, Taffy va resoldre un mà a mà contra Borja Puerta, i va tornar a distanciar ElPozo en el marcador. Però un gol d’Álex Verdejo en el minut 26 i un altre de Povill dos minuts després van donar l’esperança a l’equip d’aconseguir l’empat.

Tot i això, ElPozo va saber reaccionar al perill i en qüestió de quatre minuts va marcar quatre gols. Niyazov, Felipe Valerio, Esteban Cejudo i Rafa Santos sentenciaven el partit amb un 8-3 a tres minuts del final. Industrias ho va seguir intentant, i encara va marcar dos gols. David Peña i Corso posaven el resultat final de 8-5, un marcador insuficient per a mantenir l’objectiu i la il·lusió d’acabar la temporada dins del play-off.

L’últim partit de la temporada serà aquest dissabte 11 de maig a les 20h al Pavelló Nou. Industrias rebrà al Jaén FS, que es troba en tercera posició.